BURDUR / KARAMANLI - Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Erasmus+ Avrupa Birliği  Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği  , Mesleki Eğitimden İş Gücü piyasasına geçiş Avrupa Stajları kapsamında Okul Müdürümüz Havva BAYRAKTAR koordinatörlüğünde İtalya'da 3. yurtdışı stajımızı yaptık. Katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Erasmus+ Avrupa Birliği  Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği  , Mesleki Eğitimden İş Gücü piyasasına geçiş Avrupa Stajları kapsamında Müdür yardımcımız İsmail KARALİ koordinatörlüğünde Portekiz'de 2. yurtdışı stajımıza  başladık. Katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Erasmus+ Avrupa Birliği  Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği  , Mesleki Eğitimden İş Gücü piyasasına geçiş Avrupa Stajları kapsamında Okul Müdürümüz Havva BAYRAKTAR koordinatörlüğünde Romanya-Bükreş'te stajımızı yaptık. Katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Erasmus+ Avrupa Birliği  Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği  , Mesleki Eğitimden İş Gücü piyasasına geçiş Avrupa Stajları kapsamında  Romanya ,Portekiz ve İtalya'da staj yapan öğrencilerimizle Sayın Kaymakamımız Emirhan ARIKAN'ı Belediye Başkanımız Sayın Fatih SELİMOĞLU'nu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet GÖKMEN'i İlçemiz Anaokulunu ve Müdiresi Selin EFE'yi ziyaret ettik. Stajlarda edindiğimiz kazanımlarımızı paylaştık. Okulumuza olan katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ettik.

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı Karamanlı İlçe Kaymakamı Sayın Emirhan ARIKAN, Karamanlı İlçe Belediye Başkanı Sayın Fatih SELİMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet GÖKMEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Fatma KALKAN ve Sayın Gürcan AKYOL ve değerli misafirlerimizin katılımlarıyla gerçekleştiririldi. Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 84. yılında Saygı ve Özlemle anıyoruz.

Kas

Kaymakamlığımız tarafından alınan oturma bankları, piknik masaları, kamelya ve çöp kovalarının ilçemiz okullarına dağıtımı yapılarak öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Çok kıymetli hizmetlerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Emirhan Arıkan'a teşekkürlerimizi arz ederiz.

Ekm

Tüm Türkiye'de büyük bir çoşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.yılı İlçemiz stadyumunda ilçemiz okullarının katılımıyla şanına yakışır bir biçimde kutlanmıştır.

Buradan birkez daha bu büyük bayramın kutlanmasında emeği geçen başta Karamanlı İlçe Kaymakamı Sayın Emirhan ARIKAN, Karamanlı İlçe Belediye Başkanı Sayın Fatih SELİMOĞLU, Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet GÖKMEN, Karamanlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Fatma KALKAN ve Gürcan AKYOL, değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize teşekkür eder 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yılını kutlarız.

Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs 1919, "Ya istiklal ya ölüm!" düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 103. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele Kahramanlarımızı Saygı, Minnet ve Rahmetle anıyoruz.
    Millî değerlerin ışığında Türk İstiklalini ve Türk Cumhuriyeti'ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" kutlu olsun!

May

2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası 16-20 Mayıs 2022 tarihlerinde Mesleki Eğitim Öğretim ve Yeşil Dönüşüm temasıyla Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Rukiye YILMAZ ve öğrencilerimiz ile okulumuzun çevre düzenlemeleri, ağaç ve çiçek dikimi etkinliklerini düzenledik.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, eğitimde fırsat eşitliğini artırmak amacıyla okul öncesi eğitime erişimin yaygınlaştırılması kapsamında 6 ayda 102 yeni anaokulu ve 7 bin 800 yeni ana sınıfını hizmete açtı.

Mrt

Burdur MESEM'le buluşuyor etkinlikleri kapsamında Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatma KALKAN ve Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdarecileri ve Öğretmenlerinin katılımlarıyla, Karamanlı Esnafı ile buluştuk. Yapılan görüşmelerde Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezlerinin  avantajlarından, kapsam alanlarından, ustalık ve kalfalık programlarından, diploma programından, usta öğreticilik, devlet desteği ve bunun gibi birçok konu hakkında bilgilendirme yaptık. Sizlerde Mesleki Eğitim Merkezleri hakkında bilgi almak için okulumuzu ziyaret edebilir veya http://mtegm.meb.gov.tr/ adresinden bilgi alabilirsiniz.

Mrt

Orman Haftası Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde, Orman Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Karamanlı İlçe Kaymakamı Sayın Emirhan ARIKAN, Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatma KALKAN'ın katılımlarıyla Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından ağaç dikme etkinliği gerçekleştirilmiştir. Gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak ümidiyle 21-26 Mart Orman Haftası Kutlu Olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 107. Yılı Münasebetiyle Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından hazırlanan anma programı, Karamanlı Belediyesi Kaymakamı Sayın Emirhan ARIKAN, Karamanlı Belediyesi Başkanı Sayın Fatih SELİMOĞLU, Karamanlı ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatma KALKAN, Protokolün değerli üyeleri, Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Değerli Karamanlı Halkı ve Sevgili Öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir

Mrt

"2022 Afet Tatbikat Yılı" etkinlikleri kapsamında Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Kas

Aramızdan ayrılışının 83. yılında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.